top of page

Algemene voorwaarden

Verzending en retour

Verzendkosten worden tijdens het afrekenen aan je bestelling toegevoegd. Per zending hanteren wij de volgende tarieven:

- België: €6,40

- Europa: €11,60

Gratis verzending boven de €60 voor zendingen binnen België. 

Gratis verzending boven de €100 voor zendingen binnen Europa.

Na ontvangst van de betaling, wordt het pakje de volgende werkdag aan Bpost overhandigd. Lavendel & Roos is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachtse sluitingsdagen of drukke periodes bij Bpost. 

Geen enkele vertraging in de levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of de betaling van een schadevergoeding ten voordele van de koper. Een foutief doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de koper en geeft aanleiding tot extra kosten ten laste van de koper.

 

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikelen te retourneren, zonder betaling van boete of opgave van motief en dit binnen de 14 kalenderdagen na de levering van de producten. Wil je van dit recht gebruik maken, dan moet je de goederen in originele staat en verpakking, op eigen risico en kosten terugsturen naar:

Lavendel & Roos

V. Vergauwenstraat 42

2870 Puurs

Of terugbrengen tijdens de openingsuren van de winkel.

 

De verzendkosten voor het retourneren van deze artikelen vallen dan ten laste van de koper. Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikelen, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking, terug in ons bezit hebben. 

Privacy beleid

Bij Lavendel & Roos nemen we jouw privacy zeer serieus. We verzamelen en verwerken de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame). 

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen. (o.a. op het gebied van boekhouding)

Algemene voorwaarden

Verkoper:

De webwinkel van Lavendel & Roos is eigendom van:

Lavendel & Roos

Erna De Wachter

V. Vergauwenstraat 42

2870 Puurs

BE0658.843.893

info@lavendel-roos.be

Toepassing:

Lavendel & Roos verkoopt woondecoratie, kaarsen, klein meubilair, lifestyle producten, verf en aanverwante artikelen.

Door het doorsturen van de online bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Prijzen:

Al onze prijzen zijn uitgedrukt in euro.

De prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendingskosten, bij uitzondering van bepaalde acties duidelijk vermeld op de site.

Aanbiedingen gelden zolang ze op de website zijn opgenomen.

bottom of page